برگزاری دوره ی خوس دوزی در کارخانه صنایع خلاق دانشگاه هنر ایران در قشم

تعداد بازدید:۱۶۱

به گزارش روابط عمومی،همزمان با حضور مسولین دانشگاه هنر ایران در قشم و دیدار و گفتگو با شهردار و شورای شهر قشم در 15 مهرماه سال جاری، دو واحد فناور جیکو قشم (در مرحله پیش رشد) و صنایع دستی قشم (در مرحله رشد) در این مرکز مستقر شدند.

با استقرار این واحدها در کارخانه صنایع خلاق دانشگاه هنر ایران در قشم، اولین دوره ی کلاسهای خوس دوزی یکی از هنرهای سنتی هرمزگان در این مرکز برگزار شد.

خوس دوزی از هنرهای سنتی و قدیمی ایران زمین می‌باشد که در دوره‌ی صفوی مورد استقبال مردم بوده است. در زمان گذشته برای خوس دوزی از فلز نقره به عنوان نخ استفاده میکردند اما امروزه نوار های نازک پلاستیکی رنگین جایگزین آن شده است. رنگ های دردسترس خوس دوزان بسیار متنوع است اما رنگ طلایی و نقره ای از محبوب ترین رنگ ها در این کار است. طرح های خوس دوزی به صورت های هندسی ، منحنی ، دانه ای ، خشتی پایه بلند و اسلیمی می‌باشد. خوس دوزی در صنعت هنر های دستی جایگاه خود را دارد که دراین حوزه نمونه کار های زیادی با ذوق و سلیقه ی بانوان ایرانی پدیدار شده است.